header_image
Je zoek resultaten

Hoe kan ik een bezichtiging plannen?

Indien u geïnteresseerd bent in een van onze woningen kunt u direct contact met ons opnemen via telefoon of email. Vervolgens zullen wij een bezichtiging plannen op een voor u geschikte datum en tijdstip. Als u overdag geen tijd heeft de woning te bezichtigen, door bijvoorbeeld uw werk, dan kunnen wij voor u in de avonduren of het weekend een afspraak plannen. Tijdens een bezichtiging wordt u zorgvuldig rondgeleid door de woning en zijn wij bereid al uw vragen te beantwoorden.

Na een succesvolle bezichtiging heb ik besloten de woning te willen huren, hoe reserveer ik de woning?

Wanneer u besluit een van onze woningen te willen huren, dient u een halve maand huur aan te betalen. Deze aanbetaling is van u kant een bevestiging de woning te willen huren en vervolgens wordt het aanbetaalde bedrag uiteraard verrekend met uw eerste huurbetaling. Voor ons is de aanbetaling een vereiste om de woning voor u te reserveren. Nadat de aanbetaling is voldaan zullen wij alleen met u door gaan als huurkandidaat en eventuele andere kandidaten voor de woning afwijzen.

Welke documenten moet ik aanleveren als ik een woning wil huren?

Alvorens wij uw huurovereenkomst kunnen opstellen hebben wij van u de volgende documenten nodig:

 • Een kopie van uw paspoort
 • Indien u in loondienst bent: uw arbeidsovereenkomst met uw loonstroken van de afgelopen 3 manden.
 • Indien u in loondienst bent: een werkgeversverklaring niet ouder dan 1 maand
 • Indien u zelfstandig onderneemt: Een uittreksel van de Kamer van Koophandel, niet ouder dan 1 maand.
 • indien u zelfstandig onderneemt: het meest recente financiële overzicht van uw onderneming.
 • Als u studeert: een bewijs van inschrijving aan uw studie en een ondertekende borgstelling van een familielid samen met diens werkgeversverklaring.

Wat zijn de kosten wanneer ik woning huur via Touw Vastgoed?

Wanneer u een woning huurt via Touw Vastgoed moet u voor oplevering uitsluitend de waarborgsom en de 1e maand huur hebben voldaan. Wij brengen u geen bemiddelingsvergoeding in rekening.

Ik heb een aanbetaling overgemaakt, wanneer kan ik de huurovereenkomst tekenen?

Nadat wij alle vereiste documenten hebben van u hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk de huurovereenkomst opstellen, dit zal maximaal enkele dagen in beslag nemen. Vervolgens emailen wij u de huurovereenkomst zodat u deze in alle rust kunt doorlezen.

Wanneer moet ik de waarborgsom en de huur betalen?

Afhankelijk van de startdatum van de huurovereenkomst zullen wij met u de check-in plannen. De eerste maand huur en de waarborgsom  zullen compleet voldaan moeten zijn wanneer de oplevering plaats vindt. De hoogte van de waarborgsom varieert per woningeigenaar en is normaal gesproken gelijk aan 1 of 2 maanden huur. Wanneer wij u de huurovereenkomst sturen zullen wij tevens een factuur bijvoegen zodat u precies weet om welke bedragen het gaat.

Ik heb onlangs een woning gehuurd, maar ik kan de verhuurder niet bereiken.

Onze service stopt niet zodra u de sleutels van de woning krijgt. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht in geval van nood of wanneer zich een mankement voordoet aan de woning. Het contact met onze verhuurders is zeer persoonlijke en direct waardoor wij indien nodig altijd contact met de eigenaar kunnen leggen. Kortom wij zullen u graag assisteren gedurende de complete huurperiode.

 • Taal:

  • Nederlands
  • English