header_image
Je zoek resultaten

Hoe kan ik een bezichtiging plannen?

Indien u geïnteresseerd bent in een van onze woningen kunt u direct contact opnemen via telefoon, email of het contactformulier op de contactpagina. Vervolgens zal er een bezichtiging worden gepland op een voor u geschikte datum en tijdstip. Als u overdag geen tijd heeft de woning te bezichtigen, door bijvoorbeeld uw werk, dan kunnen wij voor u in de avonduren of het weekend een afspraak plannen. Tijdens een bezichtiging wordt u zorgvuldig rondgeleid door de woning en zijn wij bereid al uw vragen te beantwoorden.

Na een succesvolle bezichtiging heb ik besloten de woning te willen huren, hoe reserveer ik de woning?

U neemt contact op met uw contactpersoon waarmee u de woning heeft bezichtigd. Vervolgens ontvangt u een email met alle informatie over de huurprocedure. Hierin wordt vermeld hoe u de woning middels een aanbetaling van een halve maand huur kunt reserveren. Deze aanbetaling is een definitieve bevestiging dat u de woning te wenst te huren. Hierna zullen andere kandidaten worden afgewezen. Het aanbetaalde bedrag wordt uiteraard verrekend met uw eerste huurbetaling.

Welke documenten moet ik aanleveren als ik een woning wil huren?

Alvorens wij uw huurovereenkomst kunnen opstellen hebben wij van u de volgende documenten nodig:

 • Een kopie van uw paspoort
 • Indien u in loondienst bent: uw arbeidsovereenkomst met uw loonstroken van de afgelopen 3 manden.
 • Indien u in loondienst bent: een werkgeversverklaring niet ouder dan 1 maand
 • Indien u zelfstandig onderneemt: Een uittreksel van de Kamer van Koophandel, niet ouder dan 1 maand.
 • indien u zelfstandig onderneemt: het meest recente financiële overzicht van uw onderneming.
 • Als u studeert: een bewijs van inschrijving van uw studie
 • Als u studeert, contactgegevens borgsteller
 • Als u studeert, inkomensgegevens borgsteller

Wat zijn de kosten wanneer ik woning huur via Touw Vastgoed?

Wanneer u een woning huurt via Touw Vastgoed moet u voor de oplevering uitsluitend de waarborgsom en de 1e maand huur hebben voldaan. Wij brengen u geen bemiddelingsvergoeding in rekening.

Ik heb een aanbetaling overgemaakt, wanneer kan ik de huurovereenkomst tekenen?

Nadat u ons alle vereiste documenten heeft gestuurd zal de huurovereenkomst binnen een week worden opgesteld. Vervolgens emailen wij u de huurovereenkomst zodat u deze in alle rust kunt doorlezen.

Wanneer moet ik de waarborgsom en de huur betalen?

Afhankelijk van de startdatum van de huurovereenkomst zullen wij met u de oplevering plannen. De eerste maand huur en de waarborgsom dienen uiterlijk voldaan te zijn op de dag dat uw huurovereenkomst van start gaat. De hoogte van de waarborgsom varieert per verhuurder en is normaal gesproken gelijk aan 1 of 2 maanden huur. Bij het plannen van de oplevering ontvangt u een kostenoverzicht zodat u precies weet welk bedrag u moet voldoen.

Ik heb onlangs een woning gehuurd, maar ik kan de verhuurder niet bereiken.

Onze service stopt niet zodra u de sleutels van de woning krijgt. U kunt tijdens de huurperiode bij ons terecht in geval van nood of wanneer zich een mankement voordoet aan de woning. Het contact met onze verhuurders is zeer persoonlijke en direct waardoor wij indien nodig altijd contact met de eigenaar kunnen leggen. Kortom wij zullen u graag assisteren gedurende de complete huurperiode.

 • Taal:

  • Nederlands
  • English