Vastgoedbeheer

Succesvol vastgoedbeheer is een intensieve en tijdrovende klus. Bij Touw Vastgoed beheren wij uw vastgoed als of het ons eigen bezit is. Met een persoonlijke begeleiding bouwen wij aan een duurzame relatie met vastgoedbeleggers en huurders. De vastgoedobjecten staan hierbij centraal.

Ieder vastgoedobject is anders en elke vastgoedeigenaar heeft eigen wensen. Wanneer u kiest voor ons als beheerder, dan treedt u als eigenaar in de schaduw van uw vastgoed maar bepaalt u wel wat er gebeurd. Wij zullen als vastgoedbeheerder op de voorgrond het aanspreekpunt zijn voor huurders, omwonenden en technische partners.

Hierbij verzorgen wij het technisch beheer zoals de storingen en klachten, het dagelijks onderhoud, het mutatieonderhoud en het planmatig onderhoud. Ook alle zaken rondom het financieel beheer kunt u aan ons overlaten zoals o.a. het innen van de huren, facturatie aan huurders, administreren van huurbetalingen, doorvoeren van de jaarlijkse huurverhogingen, bewaken van aflopende huurcontracten, het afrekenen en administreren van voorschotten en het retourneren van borgsommen.

Heeft u reeds een vastgoedportefeuille opgebouwd of staat u op het punt uw eerste belegging aan te kopen? In beide gevallen nemen wij graag alle zaken rondom de verhuur uit handen. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over de verhuurmogelijkheden van een eventuele nieuwe aankoop, verzorgen wij verbouwtrajecten en vinden wij graag geschikte huurders voor uw vastgoed. 

 

Heeft u interesse in ons beheerpakket? Neem dan direct contact op via het onderstaande contactformulier.

10 + 13 =