Over TouwVastgoed

Touw Vastgoed is een kwaliteitsgeoriënteerde verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het uit handen nemen van het gehele huurtraject en het huisvesten van diverse doelgroepen waaronder starters, studenten, expats en internationals.

Onze gevarieerde vastgoedportefeuille bevindt zich in en rond Rotterdam en loopt uitéén van moderne studentenwoningen, hoogwaardige appartementen tot keurige ééngezinswoningen. Gestoffeerd of gemeubileerd en gelegen op populaire locaties bieden wij woningen aan in de categorieën goed, zeer goed en uitstekend.

Touw Vastgoed onderscheid zich met een daadkrachtige werkwijze en persoonlijke begeleiding waarin uw vastgoed centraal staat. Met onze ervaring en kennis van de huurmarkt adviseren wij vastgoedeigenaren over de verhuurmogelijkheden van het vastgoed en welke mogelijkheden de woningmarkt te bieden heeft. Heldere communicatie en een no-nonsense aanpak zijn bij ons gegarandeerd.

Alle zaken omtrent de verhuur van uw vastgoed onder één dak? Naast het vinden van nieuwe huurders verzorgen wij ook het financiële en technische beheer van uw panden en begeleiden wij verbouwtrajecten en het grootonderhoud.

 

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw vastgoed of bent u opzoek naar een huurwoning? Neem dan direct contact op via het onderstaande contactformulier.

4 + 14 =