Over TouwVastgoed

Touw Vastgoed is een kwaliteitsgeoriënteerde verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder met een persoonlijke benadering. Werkzaam in de regio Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in het uit handen nemen van het gehele huurtraject en het huisvesten van diverse doelgroepen waaronder starters, studenten, expats en internationals.

Onze gevarieerde vastgoedportefeuille bevindt zich in en rond Rotterdam en loopt uitéén van moderne studentenwoningen, hoogwaardige appartementen tot keurige ééngezinswoningen. Gestoffeerd of gemeubileerd en gelegen op A-locaties bieden wij woningen aan in de categorieën goed, zeer goed en uitstekend.

Touw Vastgoed onderscheid zich met een daadkrachtige werkwijze en persoonlijke begeleiding waarin uw vastgoed en de relatie met de huurder centraal staan. Met onze ervaring en kennis adviseren wij vastgoedeigenaren over de verhuurmogelijkheden van het vastgoed en welke uitdagingen u tegenkomt bij het verhuren van woningen. Een heldere communicatie en een no-nonsense aanpak zijn bij ons gegarandeerd.

Alle zaken omtrent de verhuur van uw vastgoed onder één dak? Naast het zoeken van de ideale huurder verzorgen wij ook financieel en technisch beheer van uw panden en begeleiden wij bouw- en verbouwtrajecten en al het noodzakelijke onderhoud van uw vastgoed.

Zo verzorgen wij tevens het klein en groot onderhoud zoals storingsonderhoud tijdens de huurperiode, het mutatieonderhoud en volledige renovatieprojecten om uw vastgoed geschikt te maken voor de verhuur.

 

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw vastgoed of bent u opzoek naar een huurwoning? Neem dan direct contact op via het onderstaande contactformulier.

11 + 8 =